skip to Main Content

AW redevelopment plans to bring people and products together at HUBER + SUHNER

AW Redevelopment Plans To Bring People And Products Together At HUBER + SUHNER

Here’s an insight into the latest designs at global technologists HUBER + SUHNER’s UK Bicester office.  Under the new plans AW will re-design the large premises around the company, its clients, people and products.

A large café style breakout area and kitchen will be the heart of the 1st floor. Elsewhere on the same floor will be pockets of lounge space, gaming areas, hot desk options, quiet work booths, meeting areas and an AV auditorium.

Downstairs the warehouse space will be transformed into a product showroom and visiting clients will take in the day to day workings of the business on the 1st floor before being drawn down to the product showroom via a feature split staircase. The staircase (pictured) is central to the whole development, marrying up the two spaces and creating a statement entrance to the product showroom. Here’s some of the visualisations of the project.

Back To Top